joi, 27 februarie 2014

Conu Fanica, fata cu reactiunea


Evident ca am ramas iar in zona manariilor politice, chiar daca monstrul cu chip retardat, intruchipat de “POMPA” si camarilla lui, ar fi trebuit sa aiba probleme in ceea ce inseamna aranjamente in zona baronilor judeteni. Surpriza ? Evident ca nu . Nu cred ca se astepta cineva ca “IPS” Stefan de la Suceava, adica Stefan Alexandru Baisanu, din inalta functie de sef al Filialei PNL Suceava, sa inceapa o actiune in forta in judet, respectiv sa puna presiune pe Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava.


V-ati fi asteptat, la noi majoritati in Consiliile locale sau Consiliul judetean, schimbari de sefi de deconcentrate sau de viceprimari, si noi majoritati create in acest sens. Ei bine,nu. De ce ? Pai acum, mai mult ca niciodata, santajul politic devine o arta, de care va profita atat Baisanu, cat si Nechifor, adica unul isi va pastra sefii pe la deconcentrate, celalalt va ramane cu  majoritati confortabile care sa poata duce judetul lejer in preistorie.  Pai nu era Baisanu cel care, pana mai ieri, nu statea la masa cu PSD-ul si Nechifor, pentru ca acestia aveau ca tinta disparitia PNL-ului ? Ba da. Dar atunci telefoanele deconcentratelor nu erau atat de sacaitoare. Ba mai mult cred ca toata aceasta lectie de manarie, a fost si este dirijata in continuare de la nivel national,  cu scopul de a ne mai prosti inca o data.


Ca tot a aparut PRL-ul lui Tariceanu, in ecuatia asta politica, intrebarea care se naste este una fireasca: unde o apuca Baisanu, catre cine se indreapta, cu cine ramane sau cu cine merge mai departe. Raspunsul este unul singur: CU EL.


Alegatorii din Suceava mai au de asteptat. Si, totusi coane Fanica, ei, ei cu cine au votat?


Ne auzim, ne vedem.



Conu Fanica, fata cu reactiunea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu