joi, 27 februarie 2014

Ghici cine vine la Cotroceni? Santa Klaus.


Care este miza politica importanta, in anul de gratie 2014? Evident alegerile prezidentiale, si asta pentru ca europarlamentarele,  au doar rolul de a fi o rampa de lansare pentru cei care vor sa ajunga in fata, chiar daca au fost la un moment dat luati la ocazie pe traseu. Dupa ce la europarlamentare, PNL-ul va face un scor catastrofal, care  nu-i va mai  putea permite lui Cacarau sa se viseze prezidential, va urma bineinteles ziua cutitelor lungi, unde se vor plati polite si se vor cauta solutii.


De departe solutia de facto a PNL-ului, si singura de altfel, este  nemteasca, foarte vehiculata in ultima perioada, ca fiind aducatoare de speranta pentru dreapta romaneasca, pe principiul ca ne dorim ca totul sa fie facut nemteste. In atari conditii, nu m-as mira deloc, daca, dupa europarlamentare, Santa Klaus, sa ajunga presedinte al PNL-ului, si de comun accord cu toate partidele de dreapta, adica PNL, PDL, PMP, PNTCD si  Traian Basescu, sa devina solutia dreptei pentru alegerile prezidentiale. Ba mai mult, ma astept la un tandem castigator pentru Romania, si ma gandesc aici, ca deja au luat in calcul intr-un viitor tandem, si functia de premier pentru Traian Basescu.


Deci, ca sa nu o mai lungesc, numai bine la sarbatorile de Craciun din 2014,cred ca  va veni pentru toti romanii, Santa Klaus.


Cool, nu ?



Ghici cine vine la Cotroceni? Santa Klaus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu